Als allround schilder met vele jaren ervaring in het vak, kunt u Wim van der Sterre inhuren voor allerlei werkzaamheden die onder de noemer 'schilderwerk' vallen. Heeft (een deel van) uw woning een nieuw likje verf nodig, maar heeft u zelf geen tijd om dit te doen? Dan kunt u deze vakman inhuren om uw schilderwerk te verzorgen.

 

Schilderwerk in huis

Door de muren in uw woning van een nieuwe laag verf te voorzien, krijgt uw huis een andere uitstraling. Het schilderen van uw complete woning is veel werk. Als u tijd en energie wil besparen, kunt u dit beter door een allround schilder laten doen. Ook plinten, deuren, kozijnen en trapleuningen kunnen meteen worden geschilderd.

 

Schilderwerk buiten

U kunt Wim van der Sterre huren voor schilderwerk in uw woning en voor schilderwerk buitenshuis. Denk hierbij aan het schilderen van de voordeur en/of de achterdeur, de kozijnen en de dakkapel of de deuren en kozijnen van uw garage of schuur. Door uw woning, garage of schuur aan de buitenkant van een nieuwe laag verf te voorzien, zorgt deze allround schilder ervoor dat uw woning weer goed beschermd is tegen de weersinvloeden. Ook de plekjes die het lastigst te bereiken zijn met de kwast, worden geschilderd en zijn daarna weer goed beschermd tegen regen en vocht.